Het is misschien een wat vergezochte vergelijking, maar networking is als line dancing. Zo, het hoge woord is eruit!

Hoe zit dat precies en waarom zeggen wij dit? We leggen het je uit in dit artikel!

Secured networks en 24/7 operationele vestigingen

Falco Networks is expert in complexe netwerken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten die over de volgende componenten beschikken:

  • meerdere locaties
  • meerdere beveiligingsslagen
  • nationaal of internationaal
  • betrouwbaarheid is extreem belangrijk

Om een goed voorbeeld te geven: een supermarktketen met meer dan honderd vestigingen is een ideale klant voor ons. Waarom? Omdat zij over het algemeen met een secured network werken en het zich niet kunnen veroorloven dat vestigingen niet operationeel kunnen zijn, omdat de verbinding wegvalt. Het moet altijd kloppen, en er moeten back-upplannen zijn voor dergelijke doemscenario’s. Falco Networks regelt dat dit altijd helemaal goed zit.

Alle routers, switches en firewalls dansen mee

Wij ontwerpen een netwerk dat past bij je bedrijfsvoering. Allerlei routers, switches en firewalls moeten perfect kunnen samenwerken. Of, hoe wij dat graag zeggen: met elkaar het dansje kunnen doen! En dan komen we bij line dancing. Want als iedereen op hetzelfde moment hetzelfde pasje doet, dan is het fantastisch. Dan loopt alles synchroon en ziet het er geweldig uit. Maar er hoeft maar één iemand niet mee te dansen, en het is meteen een chaos van heb-ik-jou-daar. 

Met networking is dat precies zo. Iedereen moet ‘meedansen’. En wij zorgen ervoor dat dat gebeurt. Dat alles en iedereen synchroon blijft lopen en het netwerk daardoor feilloos functioneert. En onze network engineers helpen daar héél graag bij!

Falco Networks ontwerp jouw netwerk

Ook behoefte aan een netwerk dat helemaal in lijn danst? Wij zijn er voor je. Mail naar info@falco-networks.com voor meer informatie.