Leuk nieuws: sinds enkele maanden hebben wij een nieuw MT-lid in het team. Welkom, Bernard Edelenbos!

Bernard is via een andere weg al langer gelinkt aan Falco Networks en heeft alles in huis om ons mooie bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Vanaf begin dit jaar is Bernard bij ons werkzaam als Manager Operations. Met ruime ervaring en kennis in de telecombranche en vervolgens in de internetproviders-wereld, vormt hij een prachtige aanwinst voor ons team. Omdat Bernard bij zijn vorige werkgever 12 jaar lang klant was van Falco Networks, kent hij ons bedrijf al vanaf een andere kant. In dit artikel legt hij uit wat hij doet, hoe hij over Falco Networks denkt én wat zijn plannen zijn met onze organisatie.

Connectiviteit onderhouden met andere delen van de wereld

Falco Networks detacheert netwerkspecialisten. Onze mensen dragen verbeteringen voor aan netwerken waar wij in Nederland op vertrouwen. Denk hierbij aan grote partijen als Defensie, Luchtverkeersleiding Nederland en Ziggo. Naast onze IT-Detacheringsmensen hebben we ook een team dat voor onze eigen klanten werkt. En van dat deel van de organisatie staat Bernard nu aan het roer.

“Klanten hebben een probleem en zoeken ons op voor netwerkhulp,” legt hij uit. “Ze weten immers dat wij de kennis en expertise in huis hebben om hun uitdaging tot een goed einde te brengen.” Maar ze schakelen ons ook in om te kunnen klankborden met onze techneuten. En onze techneuten, die zijn sterren in de achterliggende infrastructuur van netwerken. We houden ons niet bezig met een device of een consument, maar met het echte networking. Onze ideale klanten zijn dan ook bedrijven die connectiviteit onderhouden met andere delen van de wereld: met én zonder internetverbinding. Wij werken voor internationaal opererende bedrijven die vestigingen over de hele wereld hebben. En tussen die vestigingen moet worden genetwerkt: fysieke verbindingen, veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Daar maken wij ontwerpen voor. “En dat is werken op hoog niveau!”

Briljante breinen

Op de vraag wat hij mooi vindt aan Falco Networks, haalt Bernard een voorbeeld aan van iets wat hij destijds als klant enorm wist te waarderen. “Falco Networks bewaart inzetbare technologie. Soms gaat de klant voor een nieuw ontwerp waardoor bepaalde apparaten overbodig worden, terwijl deze nog prima functioneren. Wij slaan al die apparaten op in ons magazijn. Wanneer er een klant komt met een acuut probleem, halen wij heel snel zo’n apparaat uit ons magazijn en bieden een quick fix aan. De klant is daardoor snel uit de brand geholpen, en wij hebben de tijd om een toekomstbestendige oplossing uit te werken. Het is heel uniek dat we zo snel kunnen schakelen.”

Daarnaast is Bernard enorm te spreken over de hoogwaardige expertise van ons team. “Dat kan ook haast niet anders als Falco-oprichter Frans Legdeur deze technische talenten – briljante breinen – allemaal hand-picked heeft geselecteerd,” licht hij toe. “En ook het sales- en administratieteam is van uitzonderlijke klasse. De verkregen ISO-certificeringen dragen bij aan de kwaliteitsborging. Aan de top komen is niet zo moeilijk, maar aan de top blijven is dat wél. Dat is precies waar onze uitdaging ligt en waar ik vol op in wil zetten.”

Open communicatie met klanten en niet-klanten

Falco Networks staat voor een open en heldere communicatie, en Bernard wil daarin nog een verbeterslag maken. “Wat ik op korte termijn wil bereiken met het team, is dat we nóg meer communiceren met de klant. Nóg meer van ons laten horen. Oók als er geen nieuws is. Daarnaast wil ik dat de hele wereld weet hoe goed ons bedrijf is. Onze kennis moet beter bereikbaar worden voor bekende én niet-bekende relaties. De drempel moet omlaag. En ik ga er alles aan doen om dat te laten slagen!”

Benieuwd naar wat Falco Networks voor jouw organisatie kan betekenen? Mail naar info@falco-networks.com en dan spreken we elkaar snel.